2021 Yılı İşletme Projesi ve 2020 yılı Faaliyet Raporları

01 Ocak 2021 17:42 Yeşilkent Toplu Yapı 1684

2021 Yılı İşletme Projesi ve 2020 yılı Faaliyet Raporları

YEŞİLKENT TOPLU YAPI YÖNETİMİ

Sn. Apartman Yönetimi                                                                               Tarih: 30.12.2020

 

Konu: 2021 Yılı "İşletme Projesi” ve 2020 yılı faaliyetlerimiz hk.

Pandemi nedeniyle 2020 yılı 2. Olağan Temsilcileri Kurulu toplantısı, İçişleri Bakanlığı genelgesi gereği yapılamadı. Apartmanlarımızda da Ocak ayı içerisinde yapılacak olan Kat Malikleri Olağan Toplantıları aynı nedenle yapılamayacaktır. Bu nedenle, Apartman Yönetimleri de 2021 yılı İşletme Projelerini hazırlayıp, imza karşılığı Kat Maliklerine tebliğ ederek faaliyetlerini sürdüreceklerdir. Toplantı yapılıncaya kadar aynı yönetimler görev yapmaya devam edeceklerdir.

634 sayılı K.M.K. 37 maddesi, toplantı yapılamaması durumunda, Yönetime "İşletme Projesi” yapma yetkisi vermektedir. Buna göre, Kat Malikleri Kurulu toplanamayacağından, Yönetim kurulu, yıllık enflasyon ve yeni belirlenen görevli ücretine göre 2021 yılı İşletme Projelerini hazırlayacaklar, İşletme Projesi hazırlanırken, yatırımlar için para toplanmaması, sadece işletme giderlerinin dikkate alınması gerekmektedir.

Yeşilkent Toplu Yapı Yönetimi olarak bizlere, Peyzaj, Güvenlik ve Otopark Hizmetleri veren şirketler ile mutabık kalınarak, en az oranlarda zamları yapılmıştır. Diğer işletme giderlerimiz de enflasyon oranlarında artırılarak hesaplanmış olup "İşletme Projemiz” ekte sunulmuştur. Buna göre aidatların 2021 yılı Ocak ayından itibaren geçerli olacak şekilde, 10 TL. artırılarak 110 TL yapılması kararı alınmıştır. Sizlerin de Apartman işletme projelerini bu tutarı da dikkate alarak hazırlanması hususunu bilgilerinize sunarız.

Bu vesile ile 2021 yılının tüm Yeşilkent sakinlerine sağlık, mutluluk, huzur ve başarı getirmesini diler, sevgi ve saygılarımızı sunarız.

                                                                       Yönetim

 

 

Ek: 2021 yılı işletme projesi

 

 

Yorum Ekle

İlk Yorumlayan Siz Olun!
  • Etiketler
Yeşilkent Toplu Yapı Yönetimi

Yeşilkent Toplu Yapı Yönetimine ait bilgilerin yer aldığı kurumsal web sitesi

Yeşilkent Toplu Yapı

Adnan Kahveci Mahallesi Yavuz Sultan Selim Bulvarı Yeşilkent 1 Site İçi GÜRPINAR
Beylikdüzü /

Dernek Yazılımı: CTT Creative © Tüm Hakları Saklıdır.